🇬🇷  Προσφέρουμε υπηρεσίες ενάεριας τρισδιάστατης φωτογράφησης 360° υπερυψηλής ανάλυσης για Google Map, Facebook, Social Media, Sites κ.α. Οι φωτογραφίες στο Google είναι οι ποιο δημοφιλείς και έχουν χιλιάδες προβολές καθώς όλοι πλέον ψάχνουν επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, παραλίες, τοποθεσίες και ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφθούν μέσα από τους χάρτες του GOOGLE !!

Είναι πολύ καλή διαφήμιση να βλέπουν σε πρώτο πλάνο μαζί με την γύρω περιοχή την επιχείρηση σας. Επίσης είναι πλέον πολύ εύκολο να σας βρουν όπως και να διαπιστώσουν πόσο κοντά ή μακριά είναι η επιχείρηση σας από παραλία, βουνό, θέα κλπ καθώς έχουν και μία πανοραμική άποψη για το σημείο που βρίσκεστε.

Οι φωτογραφίες αυτές λαμβάνονται με χρήση σύγχρονου επαγγελματικού drone, τις επεξεργαζόμαστε και τοποθετούμε την κάρτα σας ή το λογότυπο σας με πινέζα στην επιχείρηση σας ώστε ο ενδιαφερόμενος να δει που βρίσκεστε σε σχέση με όλη την γύρω περιοχή.  Στην συνέχεια την ανεβάζουμε στους χάρτες της Google και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας ή το κατάστημα σας. Επίσης μπορούμε συγχρόνως να κάνουμε και μια ολοκληρωμένη φωτογράφηση (επίγεια και εναέρια) των καταλυμάτων σας για Booking, Airbnb, social media και άλλες πλατφόρμες.

Θα διαπιστώσετε άμεσα ότι η αεροφωτογράφηση Google 360° είναι η ποιο οικονομική και χρήσιμη προβολή !!! Επικοινωνήστε μαζί μας να μάθετε τιμές στο *6940907182.

✅ Πατήστε τις εικόνες να δείτε παραδείγματα από δουλειές μας.

Sunset Hotel Αεροφωτογραφία Χρήστος Γιατράκος
Σπιρτόκουτο Ανω Βέρβενα, Αεροφωτογραφία Χρήστος Γιατράκος
Astros Beach, Αεροφωτογραφία Χρήστος Γιατράκος

#Αεροφωτογραφίες_Κυνουρίας #Spirtokouto #Vervena #Kynouria #Arcadia #AerialPhotography #360 #GoogleMap #Aerial #discoverkynouria #DimosBoriasKinourias #Video #8film #VideoProductions #inpeloponnese #visitpeloponnese #visitgreecegr #visitkynouria #visitarcadia #exploregreece #discoverpeloponnese #discovergreece #travel #travel_greece  #inpeloponnese #Drone #DronePilot #Director #ChrisGiatrakos #8FilmProductions


Αεροφωτογράφηση 360° Google Map – Photo Gallery