Ήτανε γραφτό, Πετράκος Μπανδέλη Videoclip

O Γρηγόρης Πετράκος και η Χρύσα Μπανδέλη σε μια συνάντηση που «Ήτανε γραφτό» να γίνει… Δώδεκα χρόνια ύστερα από το τελευταίο του ντουέτο, ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφει με το τρίτο ντουέτο της καριέρας του. Πρόκειται για μια εκρηκτική ερωτική μπαλάντα που ερμηνεύει μαζί με την Χρύσα Μπανδέλη, ένα νέο κορίτσι που έχει ξεχωρίσει για τις δυνατές συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Οι φωνές του Γρηγόρη και της Χρύσας «κούμπωσαν» με ένα μοναδικό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από άρτιο σε όλα τα επίπεδα. Ίσως η συγκεκριμένη συνεργασία «ήτανε γραφτό» να γίνει», καθώς οι χροιές τόσο του Γρηγόρη, όσο και της Χρύσας, θα μουδιάσουν το κοινό από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του τραγουδιού.

Τις εναέριες λήψεις του βιντεοκλίπ ανέλαβε η εταιρία μας “8 Film Productions”,  Χειριστής Drone Χρήστος Γιατράκος.Γρηγόρης Πετράκος – Χρύσα Μπανδέλη  «Ήτανε γραφτό»

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music

Μουσική-Στίχοι: Γρηγόρης Πετράκος

Ενορχήστρωση: Παύλος Βαλλιανάτος

Ηχοληψία: Κυριάκος Κυριάκου

Μίξη/mastering: Κωνσταντίνος Παντζής

Σκηνοθεσία videoclip: Τάκης Δαμάσχης

Εναέριες λήψεις: Chris Giatrakos | http://www.chrisgiatrakos.gr

#AerialCinematography #DroneFilming #DronePilot #Drone #ChrisGiatrakos #Videoclip #Backstage_photos #Music_Video #SonarMusic #ChrisGiatrakos #8FilmProductions


Γρηγόρης Πετράκος – Χρύσα Μπανδέλη  «Ήτανε γραφτό»  Videoclip – Bakstage Photo Gallery