Το Christmas Forest του RIVER WEST μαγεύει μικρούς και μεγάλους !!!

  Ανάμεσα στα ολοφώτιστα δέντρα και στο πέτρινο μονοπάτι, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του RIVER WEST θα ανακαλύψουν το Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη. Πάνω σε ξύλινα τραπέζια και κορμούς δέντρων, τα παιδιά γράφουν σε περγαμηνές γράμματα στον αγαπημένο τους άγιο, ενώ Ταχυδρόμοι-Ξωτικά βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να ρίξουν τα γράμματά τους στο μαγικό γραμματοκιβώτιο.

Φεύγοντας από τις Νεράιδες του δάσους, το μονοπάτι οδηγεί στο εντυπωσιακό Έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Εκεί, ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών τα περιμένει να βγάλουν μαζί φωτογραφίες, να ακούσει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους για τα φετινά Χριστούγεννα.
Ταυτόχρονα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και μια «διαφορετική» χριστουγεννιάτικη μπάλα θα τριγυρίζουν σε όλο το εμπορικό κέντρο μοιράζοντας γέλια και διασκεδαστικές στιγμές, ενώ η μουσική μπάντα του RIVER WEST θα πλημμυρίζει το εμπορικό κέντρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, διανθίζοντας έτσι την εορταστική ατμόσφαιρα.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων αναβιώνει και φέτος στο RIVER WEST μέσα στο ολοφώτιστο Μαγικό Δάσος, παρέα με Νεράιδες, Ξωτικά, ξυλοπόδαρους και μουσικούς, για να απολαύσουμε όλοι μας τις γιορτές, από τις 13 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

   Την Παραγωγή του Βίντεο και την φωτογράφηση ανέλαβε η εταιρία μας 8 Film Productions | Chris Giatrakos


PHOTO GALLERY