Νέα, όμορφη, ταλαντούχα, και πολλά υποσχόμενη μουσικά, η Ηλιάννα Ζέρβα, κάνει το παρθενικό της ντεμπούτο στη μουσική σκηνή και την δισκογραφία, έχοντας στο πλευρό της, τους καλύτερους του είδους τους.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, και μετρώντας μόλις μερικά χρόνια στο τραγούδι, κατάφερε να ξεχωρίσει, για τις φωνητικές της ικανότητες, και σύντομα να έχουμε την ευκαιρία, να απολαύσουμε το πρώτο της τραγούδι, με την υπογραφή του σπουδαίου Βασίλη Δήμα.

Ευχαριστώ και τον σπουδαίο κύριο Takis Argiriou αλλά και τον Chris Giatrakos που ετοιμάζει το βιντεοκλίπ μας!», έγραψε χαρακτηριστικά, στο προφίλ της στο Facebook.


Απολαύστε το ανεβαστικό τραγούδι της Ηλιάννας Ζέρβα, σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα. Την οπτικοποίηση του βιντεοκλίπ ανέλαβε η “8 Film Productions” υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χρήστου Γιατράκου.


Ένα τραγούδι, που ο δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός Βασίλης Δήμας  εμπνεύστηκε σε μουσική και στίχους, αποκλειστικά για εκείνη, εντυπωσιασμένος από το μοναδικό λαϊκό ηχόχρωμά της, που η ολοκλήρωσή του στο στούντιο του κορυφαίου Τάκη Αργυρίου, «γέννησε» ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα, που θα μας ξεσηκώσει με τον ρυθμό του. Φανερά συγκινημένη η Ηλιάννα Ζέρβα, για τα όσα έζησε μέρες, μελετώντας και ηχογραφώντας με τον Βασίλη Δήμα, εντυπωσιασμένη, από το πόσο πολύ στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, θέλησε να τον ευχαριστήσει και δημόσια.

«Νιώθω πολύ ευγνώμων που στο ξεκίνημα μου βρίσκεται στο πλευρό μου ο Vasilis Dimas II. Ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης αλλά πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος, που με το πάθος και το μεράκι του έχει βοηθήσει πολλά νέα παιδιά στα πρώτα τους βήματα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτήν την όμορφη συνεργασία. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συμβάλει στο να <<γεννηθεί>> το πρώτο μου τραγούδι που φέρει την υπογραφή σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα!

Σκηνοθεσία : Χρήστος Γιατράκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας : Φώτης Τζανετάκος
Βοηθός παραγωγής : Χρήστος Τσίγκος
Model : Νεκτάριος Κυρκόπουλος
Make up : Κατερίνα Σούση
Producer : Spyridoula Kampou Xerovasila
Editing / Coloring : 8 Film Productions
Post Production : 8 Film Productions | www.8Film.gr

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Θεοδοσίου για την ευγενική παραχώρηση της “AK-VILLA” περιοχή Αμόνι στην Κόρινθο και τον Σκακιστικό σύλλογο “Aτλαντα”.

#IliannaZerva #H_Epanastash_mou #Ηλιάννα_Ζέρβα #Videoclip #Backstage_photos #Music_Video #Filmmaker #Director #ChrisGiatrakos #8FilmProductions


Ηλιάννα Ζέρβα – Videoclip – Bakstage Photo Gallery