Διαφημιστικό βίντεο με Drone στα Τραμ

🇬🇷  Εναέρια κινηματογράφιση, φωτογράφιση και παραγωγή διαφημιστικού  βίντεο με drone για την εταιρία “Street Advertisement” που έχει ντύσει με τα χρώματα της Inventor τα νέα τραμ Citadis X05 της Αθήνας.

Η νέα γενιά των βίντεο που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για τους πελάτες μας, είναι σαν το “next day” που γίνεται στους γάμους. Δεν δημιουργούνται για το κύριο γεγονός όπως είναι η τελετή του γάμου ή για να προβληθούν με σκοπό την διαφήμιση του προιόντος. Δημιουργούνται σε δεύτερο χρόνο για την αξιολόγηση της προβολής της διαφήμισης. Δηλαδή πως φαίνεται η διαφήμιση που έχει αναλάβει η εκάστοτε διαφημιστική εταιρία ως προς τον χώρο στον οποίο προβάλεται, π.χ. εμπορικά κέντρα, δρόμοι με κίνηση, πλατείες με κόσμο κλπ. Όλα τα παραπάνω βοηθούν την διαφημιστική και τον πελάτη στην καλύτερη αξιολόγηση της συνεργασίας τους.

Η διαφημιστική εταιρία STREET AD είναι από τις παλιότερες του χώρου και παρέχει υπηρεσίες διαφήμισης σε μέσα μαζικής μεταφοράς, Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία, στάσεις, περίπτερα κλπ.

🇬🇧  Aerial filming, photography and production of a promotional video with a drone for the company “Street Advertisement” that has dressed the new Citadis X05 trams of Athens with the colors of Inventor.

The advertising company STREET AD is one of the oldest in the area and provides advertising services on public transport, Metro, Tram, Buses, stops, kiosks, etc.Εναέριες λήψεις / Drone Pilot : Χρήστος Γιατράκος, παραγωγή βίντεο : 8 Film Productions

PHOTO GALLERY INVENTOR – AERIAL PHOTOGRAPHY


#streetad #διαφήμιση #inventor #Τραμ #Λεωφορεία #Διαφημιστικά #Corporate_Video #AerialCinematography #AerialPhotography #DroneRental #DronePilot #ChrisGiatrakos #8FilmProductions