Οι Φευγάτοι πάνε Αρκαδία

Λίγα λόγια για μας… Είμαστε «Οι Φευγάτοι» όνομα και πράμα, με την καλή έννοια, δεν ξέρω εάν υπάρχει και κακή έννοια στο να είσαι φευγάτος απ’ όλα αυτά που καθημερινά μας κυνηγάνε και μας πνίγουν. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα. Εμείς θα πούμε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση και καλή παρέα. Η φύση γεμίζει τις μπαταρίες μας και είναι εκεί, πίσω από τον γυάλινο θόλο της πόλης και μας περιμένει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εάν προσπαθήσεις να αγγίξεις τον θόλο θα δεις ότι τελικά δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ, όλα είναι στο μυαλό. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και πήραμε τον δρόμο της φυγής, έστω για λίγο ή για πάντα – ποιος ξέρει; Ξεκινήσαμε να ανακαλύψουμε την Αρκαδία, 1,5 ώρα από την Αθήνα. Ένα τόπο απαράμιλλης ομορφιάς με άγνωστα μονοπάτια, ψυχική ηρεμία, πολιτιστικές δράσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες. Ένας κόσμος που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Πάρε την απόφαση να κάνεις το ταξίδι γιατί έτσι μόνο θα ανακαλύψεις ότι όσο πιο «φευγάτοι»… τόσο πιο «γεμάτοι» !

Ακολουθήστε την σελίδα μας σε Youtube & Facebook και αν σας αρέσει η προσπάθεια μας, προτείνεται τους “Φευγάτους” σε γνωστούς και φίλους σας με μία κοινοποίηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να τριγυρνάμε σε όμορφες γωνιές της Ελλάδας, φυσικά με το αυτοκινούμενο, που είναι πλέον έτοιμο για να κάνει πολλάααα χιλιόμετρα.
 
Περίληψη 1ου Επεισοδίου

Από το έναστρο καταφύγιο του Πάρνωνα στις παραλίες του Άστρους και από την ηρεμία της Καστάνιτσας στον ξέφρενο αγώνα downhill στα Άνω Δολιανά, “Οι Φευγάτοι” ταξιδεύουν παρέα σας! «Οι Φευγάτοι» ξεκινάνε το ταξίδι και πάνε Αρκαδία | Μια ημίωρη ευχάριστη και ποιοτική ταξιδιωτική εκπομπή με σκοπό να σας δείξει πως μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο διήμερο στην Αρκαδία και τι δραστηριότητες μπορείτε να απολαύσετε.

*Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μας για να συνεχίσουμε με νέα επεισόδια ή να μας προτείνεται “εναλλακτικές δραστηριότητες” και “μυστικές διαδρομές” στον τόπο σας,  επικοινωνήστε μαζί μας στο 6940907182 😉

Οι Φευγάτοι
Χρήστος Γιατράκος, Αντώνης Λεκόπουλος

#OiFevgatoi #ΟιΦευγάτοι #Εκπομπή_με_αυτοκινούμενο #Αρκαδία #Δολιανά #mountainbike #Camper #Αστροπαρατήρηση #Πάρνωνας #Παράλιο_Άστρος #Kastanitsa #Downhill #Kynouria #Backstage_photos #Filmmaker #Director #DronePilot #ChrisGiatrakos #8FilmProductions


Οι Φευγάτοι 1 – Backstage Photo Gallery