🇬🇷  Ο Σταμάτης Γονίδης έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, καθώς καταφέρνει κάθε τραγούδι που ερμηνεύει να το απογειώνει. Επιστρέφει λοιπόν το καλοκαίρι με ένα τσιφετέλι με τον τίτλο “Εσύ Ρωτάς”
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι και ένας εξαιρετικός δημιουργός, έχοντας γράψει εκατοντάδες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο ίδιος αλλά και συνάδελφοί του. Ο Σταμάτης Γονίδης, το τελευταίο διάστημα δεχόταν πολλά μηνύματα από φίλες και φίλους που του ζητούσαν να βγάλει ένα ανεβαστικό τραγούδι, σύμφωνα με ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Έτσι λοιπόν μπήκε στη διαδικασία και έγραψε ένα τσιφτετέλι, που τιτλοφορείται «Εσύ ρωτάς».
Πρόκειται για ένα τραγούδι, που από το πρώτο του άκουσμα σε ξεσηκώνει και θέλεις να χορέψεις. Μάλιστα αναμένεται να το παρουσιάσει ζωντανά στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο τραγούδι του καταξιωμένου ερμηνευτή συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, το οποίο φέρει την υπογραφή του Χρήστου Γιατράκου.

Σταμάτης Γονίδης “Εσύ Ρωτάς” κυκλοφορεί από την Sonar music.Σταμάτης Γονίδης – Εσύ Ρωτάς

Μουσική & Στίχοι – Σταμάτης Γονίδης
Ενορχήστρωση – Σωτήρης Αγραφιώτης
Παραγωγή – Αντρέας Γιατράκος
Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering – additional production –
Κωνσταντίνος Παντζής

Σκηνοθεσία : Χρήστος Γιατράκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Φώτης Τζανετάκος
Make up / Hairstyle: Esther Lalousis
Drone Pilot : Chris Giatrakos
Editing / Coloring : 8Film Productions

Entertainment manager: Βερόνικα Πέτρου
bastetdivas : Κρυσταλλία Άννα Βύνιου, Κωνσταντίνα Χρονάκη, Μαργαρίτα Φωτάκη, Ελένη Γκιόκα

Ευχαριστούμε το “Gajah” The Secret Island για την παραχώρηση του χώρου.


#ΣταμάτηςΓονίδης #ΕσύΡωτάς #StamatisGonidis #Esyrotas #Videoclip #Backstage_photos #esirotas #Music_Video #SonarMusicGreece #Drone #DronePilot #Director #ChrisGiatrakos #8FilmProductions


Σταμάτης Γονίδης – Videoclip – Backstage Photo Gallery

Φωτογραφίες: Φώτης Τζανετάκος